- Nystart, ny blogg, nyttnyttnytt.

Hallåhallå! Nu är jag äntligen klar med nya bloggen. Nu läggs denna blogg åt sidan.
 
Klicka på bilden för att komma till nya bloggen! Och följ den gärna via bloglovin häääär!
 
Namnet är ju baserat på då jag är född, vilket jag dels snodde lite från Heidi(hoppas det var ok, puss).
Det tog ett tag att bestämma mig för hur jag ville ha det. Blev bara irriterad tillslut och insåg att jag brukar aldrig bli nöjd när det är för plottrigt iallafall, så det blev så enkelt jag kunde göra det. Men det är bra, jag är nog nöjd.

- En annan slags fotoutmaning.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Hej på er!
Jag med en lite större grupp av andra härliga fotobloggare har gett oss in på att köra som en slags fotoutmaning tillsammans. Detta gör vi en gång i månaden och går helt enkelt ut på att vi ska fota våran egna tolkning av ett speciellt tema. Plus på det så kommer vi varannan månad ha med något lite extra i dessa inägg, så som en tävling, något fototips eller liknande.
Denna månadens tema var "ljus" och "vinter".
 
Vi är hela 13 stycken som är med på detta, så kolla gärna in deras bloggar också.
AlmaJuliaFrida & CarolaAmanda, LinneaEmmaMichelleCelineEmmaJulia, Emma och Magdalena.
 
 
Som de flesta vet så höll ju jag på med TC(ThursdayChallenge) för inte alls länge sen, som var liknande detta bara att det var varje vecka istället för varje månad. Detta slutade jag iallafall med tillslut då jag kände att jag inte riktigt hade tiden till det så pass ofta. Därför är jag glad att vi kör igång med detta nu istället, för det ser jag fram emot.
 

För övrigt så är jag igång med en ny design till en eventuellt ny blogg och jag tror inte det dröjer länge tills det är klart och jag kan börja blogga där istället. Ska försöka bli klar så fort som möjligt så jag hinner börja innan jul iallafall. På grund av den anledningen bloggar jag knappt nu eftersom det känns dumt om jag ändå ska flytta snart. Men detta kommer bli bra tror jag.
Ciao.

- Bloggbyte?

Nikon D3000 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Jag har under en tid nu funderat på att köra ett bloggbyte och liksom "börja om från början". Dom som följt mig genom alla tidigare bloggar vet att jag är expert på att snabbt tröttna och byta blogg ofta. Nu har jag ändå hållt mig ända sen juli -12, haha..
Jag känner iallafall att jag skulle behöva en helt ny fräsch design, börja bygga nytt arkiv och framför allt så behöver jag ett nytt namn. Jag vet egentligen inte hur jag riktigt tänkte när jag valde "magdasportfolio" för detta är ändå bara min fotoblogg och inte min portfolio.
Det är inte mycket jag är nöjd med på denna blogg. Kategorierna är röriga, designen är lite sådär halvdan osv. Jag känner att om ett bloggbyte skulle ske så är nu den rätta tiden för det.
Jag tänker att jag börjar pilla på en ny design, kommer på något bra basic-namn och sen får jag se om det känns rätt eller ej.
Några funderingar bara som jag tänkte dela med mig utav.
Ha det fint.

- If we're only ever looking back, we will drive ourselves insane.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
Bilder från när vi var i Dalarna.

- Treasure's UF; Julkampanj.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
 Nu kan man gå in på våran fb-sida och börja beställa våra armband!
Alla armband kostar 45:-/st och just nu har vi en "julkampanj" där ni får 3 armband för 99:-, detta gäller ända fram till jul!
Klicka här för att komma till våran fb-sida!

- Julmarknad.

Nikon D3000 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Idag var vi som sagt på julmarknad, vilket synd nog var till ganska stor besvikelse då det inte var mycket grejer alls och nästan lite mer som en loppis. Plus på det så var det värsta stormen med iskalla kastvindar, så det var inte jättemysigt direkt att gå där och frysa heller.
Den 14de är det iallafall julmarknad här i Strängnäs, precis nedanför vårat hus, så jag laddar om och hoppas att den kanske är lite bättre.
Imorgon är det måndag så då ska jag julhandla med Emilia i Eskilstuna efter skolan. *Håller tummarna för att julkänslorna ska ta språng*
Hoppas ni inte haft allt för mycket söndagsångest idag.
Ha det fint. Ciao.