- Exakt ett år sedan.

Nikon D3000 + Nikkor 50mm f/1.8G
Detta är alltså imorgon exakt ett år sedan. Vart är snön då??

- Advent.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Hallå hörni.
Idag har vi adventspyntat lite och normalvis brukar jag då få julkänslor x1000, men ej denna gång. Det kändes nästan lite som på låtsas bara för att det inte är en endaste liten snöflinga utomhus. Det är inte ens tillräckligt kallt ute för att det ska kännas som vinter heller, vilket är synd. Men på söndag så trotsar jag det då jag nämligen ska på julmarknad med Emilia och Carro vilket jag verkligen ser fram emot och hoppas att jag kanske får lite ordentliga julkänslor då.
Annars hoppas jag att ni har det fint med inte allt för mycket stress inför jul.
Nu ska jag kolla serier och sedan sova. Vi hörs.

- Treasure's UF.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Hej hörni!
Jag tillsammans med två andra tjejer i min klass, Felicia och Ikil, har precis kört igång med vårat UF-företag som vi valt att kalla Treasure's UF där vi gör våra egna smycken, framförallt armband, och säljer. Det vore superkul om ni skulle vilja hjälpa och stödja oss genom att gilla våran fb-sida, vilket ni kan göra här!
Vi har också ett instagram-konto där man kan följa med oss lite "bakom kulliserna", dels när vi gör våra smycken! Den hittar ni här!
Tack på förhand!

- Mot kallare tider.

Nikon D3100 + Nikkor 40mm f2.8G

- Her mind is flooded with emotion, this isn't where she wants to be.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G + Speedlite YN467-II

- November/December inspo.

Bilder tagna från min tumblr, klicka er hit för att se källor.

- Att ladda upp inför vintern på bästa sätt.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
Varm choklad, chai-te, värmeljus, tofflor, brasor, miljontals kuddar och filtar, personer man tycker om(helst syster), stickade tröjor, godis, favoritfilmer(helst HP), julmusik, böcker och ändå så, så mycket mer.

- Vi är sanningen, framtiden utan ansikte.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3

- Stormar i en vattenpöl, bilden jag såg framför mig försvann.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
 
Hallåhallå!
Anledningen till att bloggen legat död under helgen är för att jag befunnit mig i dalarna med syster, pappa, faster och farfar.
Vi har suttit inne och ätit godis och kollat på gamla julkalendrar, varit ute och fotat en del, varit på Erikshjälpen(där jag köpte en fantastiskt stickad tröja) osv. Också har jag och Emilia suttit och planerat lite framtida skoj vi ska göra, så det ser jag fram emot.
Fotona från helgen ska jag försöka fixa med imorgon eller på tisdag så ni får se.
Nu ska jag iallafall gå och duscha och försöka lindra söndagsångesten med te eller något.
Hoppas ni haft en fin helg, ciao.

- Stunder man saknar.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
Tittar tillbaka till i somras när jag och världens bästa vän drog till allsång på Skansen, satt mitt i stekande solen hela dagen och fick tillslut se fina Håkan. Det var så himlans fint, jag saknar det otroligt.
 

- Redo för vinter.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Nu är hösten i stort sett över, vilket är sorgligt, men jag kan ändå inte låta bli att längta tills snön kommer trots att jag dessutom vet att man efter en vecka kommer vara sjukligt trött på den. Men det är ju också en del av vintern man får stå ut med.
Jag ville iallafall bara uppdatera lite snabbt för att hålla bloggen något vid liv. Kommer förhoppningsvis bli lite mer uppdatering nu i helgen, hoppas jag.
Vi hörs iallafall, ha det fint. Ciao!

- We share all the same problems; luck, love and life aren't on our side.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 

- Just one thing holding us together; a four letter word and it lasts forever.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Fler bilder från Elin och Rogers fantastiska bröllop.
Mina bästaste McFly har precis släppt sin sjukt underbara singel 'Love is on the radio' och då slog det mig att låttexten är väldigt passande. Så passa på att lyssna på denna nu, ok? Ok.
 
"Now that I've found you, my heart's beating faster,
We could be happy forever and after
We could be married, like Mrs and Mr,
We'll have a son and we'll give him a sister

Just one thing holding us together,
A four letter word and it lasts forever
 
 
Funny one thing led to another,
You came along, filled my days with colour
And its been an everlasting summer,
Since we found each other"
 

- Fotolektion.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
Sitter för stunden på fotolektionen då vi precis gjort gifs med endast en sak i rörelse och detta blev mitt ena resultat.

- Today I'm laughing the clouds away.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Hallihallå.
Medans andra avslutade sitt lov igår och åkte till skolan idag så sitter jag hemma i sängen ännu och bara tar det lugnt, för studiedagar uppskattas ju alltid!
Satt precis och kollade igenom mina inlägg på bloggen och insåg att jag skrivit så mycket om fotona från Elin och Rogers bröllop som jag fotade(ex; bilderna till detta inlägg), men jag har bara visat er ca tre stycken av alla, vilket är konstigt då det är så många foton jag faktiskt blev nöjd med. Så jag tänkte att jag kan ju faktiskt försöka fixa lite bilder nu eftersom jag inte har mycket annat för mig. Men jag ska inte lova något, för det är en annan sak jag upptäckte att jag gör; jag lovar att jag ska göra en massa saker och självklart blir det då aldrig gjort. Så jag ska sluta lova och planera saker, för det är då det händer.
Nu vart det enbart onödigt babbel i detta inlägg, så jag ska runda av nu.
Med andra ord så får vi se hur uppdateringen blir idag, haha.
Ha en fin måndag, ciao.

- Flyttdag.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Godmorgon hörni.
Igår flyttade jag, inte hemifrån dock, bara till nytt rum. Så nu har alltså jag mammas och pappas gamla rum medans dem tog Emilias gamla. Jag är inte helt färdigflyttad än, men jag har iallafall min säng här vilket är det viktigaste. Vi ska iallafall fortsätta fixa idag och sen ska jag försöka få lite bra bilder på rummet för om det blir som planerat kommer det bli helt fantastiskt.
Ha en fin söndag, ciao.

- Tre (insta)gram.


- Novembers första.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
 
Inviger första november med svartvinbärs-te, ikea-bullar, Tom Odell och Håkan.
Blev chockad när jag insåg att det redan är november. Vart tog hela 2013 vägen? Om bara en månad är det jul och ett nytt år påbörjas, trots att jag ser fram emot det så är det sorgligt att 2013 bara rusat förbi.