- Now her face is just a memory.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Halloj.
Imorgon är det fredag vilket betyder att jag måste lämna ifrån mig min kära/dumma mac-dator(har väldigt blandade känslor om den ok). Det betyder att jag måste stå ut med min compaq-dator hela sommarlovet som jag inte alltid kommer så bra överens med, och speciellt inte vid redigering utav bilder. Därför ska jag höra med mor och far om vi möjligtvis har någon annan datorskärm jag kan använda så jag faktiskt kan se vad jag gör med bilderna. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.
Nu ska jag iallafall packa lite inför helgen då vi imorgon beger oss mot Norrköping med husvagnen där vi stannar till söndag, vilket jag ser framemot eftersom det är superfint där och jag ska fota tills kameran brinner ungefär.
Ha det fint hörni, vi hörs.

- TC - Vatten.

Nikon D3100 + Nikkor 40mm f2.8G
 
Jag tillsammans med fem andra fotobloggar har en fotoutmaning vi valt att kalla Thursday Challenge(TC). Denna fotoutmaning sker varje torsdag och går ut på att vi ska lägga upp en bild som tolkar ett speciellt tema som då någon av oss valt.
Denna veckans tema är "sommarkänsla".
Kolla in de andras tolkningar av temat också!
BeatriceJarinaAnnikaEllen och Felicia.

- We touch the rain when it starts to fall.

Nikon D3100 + Nikkor 40mm f2.8G

- Instagrams senaste.

Följ mig på instagram här!

- Kvällspromenader.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Var ute och gick i kvälssolen med Hannah igår; här är några smått fina bilder därifrån. Eh ja.

- Now seven years have gone.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Ca tre skoldagar kvar. Sommarlov, skynda nu.
 

- We ran past strawberry fields and smelt the summertime.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 

- Tjugofjärde maj.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Idag har vi haft besök av mormor, morfar, farmor och farfar eftersom vi firat Oskar som fyllt 19 år. Som tur var hade vi tur med vädret så vi kunde sitta ute och äta, vilket var trevligt.
Imorgon ska vi som sagt försöka få tag på biljetter till McFly-konserten som är i september då dom firar 10 år av att vara ett band, totally amazing. Är nervös som satan, men kan inte göra annat än att hålla tummarna och hoppas på att de inte hinner ta slut.
Nu ska jag fortsätta kolla på tv alt lägga mig och kolla på film.
Hoppas ni haft det fint iallafall, ciao.

- Keep it on the inside, this time.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Imorgon, fredag, fyller brodern min 19 år så då ska vi fira han med tårta, presenter osv(you know the deal).
Lördag, fira morsdag, beställa konsertbiljetter, hjälpa mor att städa husvagnen, plugga.
Söndag, plugga, andas, hundutställning.
 
På tal om något annat, är det bara jag som har problem med bloglovin?
Alla mina inlägg verkar inte publiceras där och ibland blir dom typ försenade och kommer upp efter några dagar och ibland inte alls. Någon som har eller har haft samma problem och kanske har en aning om vad det kan bero på?
 

- TC - Sommarkänsla.

Nikon D3000 + Nikkor 40mm f2.8G
 
Jag tillsammans med sju andra fotobloggar har en fotoutmaning vi valt att kalla Thursday Challenge(TC). Denna fotoutmaning sker varje torsdag och går ut på att vi ska lägga upp en bild som tolkar ett speciellt tema som då någon av oss valt.
Denna veckans tema är "sommarkänsla".
Kolla in de andras tolkningar av temat också!
BeatriceJarinaAnnikaAmandaEllen, Felicia och Pontus.

Nu kanske inte denna bild är så jättesomrig eftersom det brukar vara många färger vid sommaren, men sommarkänslan för mig är iallafall att åka till Gotland, eller Lickershamn för att vara mer specifik. Så denna bild är alltså tagen förra sommaren i Lickershamn där man i bakgrunden ser(väldigt suddigt) Gotlands högsta rauk Jungfrun.

- Tumblr; From the guilt of passion.

 
Jag har precis skaffat en ny tumblr där jag reblogar finfina bilder som ger min inspiration och jag kommer förmodligen posta några av mina egna bilder där också ibland.
Så ni som har tumblr kan följa mig här!
 
Och ni som inte har det tycker jag verkligen borde skaffa det då det är en superbra sida att få inspiration ifrån men också få möjligheten att visa sina egna bilder och liknande och få följare osv.
Nu är inte jag den bästa på att förklara hur saker fungerar, så jag hittade en text som löd något såhär:
"På Tumblr, eller din så kallade tumblelog, kan du designa din blogg och publicera material som texter, bilder, filmer, länkar med mera. Och precis som på Twitter kan du följa andra användare och se deras inlägg. Du kan ”återblogga” och ”gilla” inlägg."
Och det är väll basically det ni behöver veta om tumblr, resten får man reda på på vägen!

- England; "Jack and Jill went up the hill".

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3

- I hear what the flowers say.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Mina dagar nu efter England består mest utav att lyssna på McFly konstant medans jag försöker överleva de sista dagarna i skolan innnan sommarlovet. Jag försöker också att inte sakna England och konserten allt för mycket då man för stunden känner hur Sverige faktiskt inte är så bra; det händer ju ingenting här.
Idag har jag sprungit med Cajsa, solat, cyklat och fotat. Imorgon har vi nationella i matte hela dagen och jag är så otaggad man kan bli, men jag ska försöka överleva.
Nu tänker jag försöka få lite sömn.
Ha det fint.

- England; Brighton.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3

- England; London.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
Här är tre bilder från London som jag blev hyfsat nöjd med. Det var ju så jäkla kallt så man var inte direkt på fotohumör när man dessutom ca frös fingrarna av sig så fort man tog upp kameran, vilket var synd.
Men dagen därpå åkte vi till Brighton där jag fick bra mycket fler bilder som jag lägger upp så fort som möjligt.

- England; Resan dit + konserten.

Bilder från flyget hur vi åkte ifrån de varma vädret och anlände till mulet och regn.
Bilder från konserten som var helt sjuuukt underbar. Går alltså inte att beskriva med ord hur lycklig jag är efter att äntligen fått se som(efter sisådär 9 år av fangirling). Så jag kopierar helt enkelt bara texten jag skrev och la upp på instagram precis efter konserten;
Jag har sett McFly live och jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är. Jag har gråtit, skrattat, skrikigt halsen av mig och gråtit lite till. Det var sjukt mycket bättre än förväntat och detta har varit, utan överdrift, den bästa dagen i mitt liv.
 
Alla bilder är tagna med min Canon PowerShot G12 och konsertbilderna är tagna av Emilia, eftersom jag stod och grät och skrek större delen utav konserten.

- TC - Färgstark.

Nikon D3000 + Nikkor 40mm f2.8G
 
Jag tillsammans med sju andra fotobloggar har en fotoutmaning vi valt att kalla Thursday Challenge(TC). Denna fotoutmaning sker varje torsdag och går ut på att vi ska lägga upp en bild som tolkar ett speciellt tema som då någon av oss valt.
Denna veckans tema är "färgstark".
Kolla in de andras tolkningar av temat också!
BeatriceJarinaAnnikaAmandaEllen, Felicia och Pontus.
 


- Fotoutställningen som var.

Bilder ovan tagna av Emilia.
 
Jag fick en kommentar av Evve för inte så länge sedan där hon fråga ifall jag kunde visa några av bilderna jag ställde ut på kulturdagen, så då tänkte jag att jag kunde fixa ett tidsinställt inlägg med det!
Så här ovan ser ni hur själva utställningen såg ut och hur bilderna var upphängda(jag hängde ej upp bilderna själv, det gjorde en som jobbade där!)
Och här är några av mina favoriter som jag ställde ut.
 
Den första bilden är tagen sommaren -12 på Gotland i Lickershamn.
På den andra bilden kan ni se Morgan och den är tagen i februari, egentligen bara till en skoluppgift men fick sen höra mycket positivt om den och på så sätt har den blivit en favorit.
Den tredje bilden är tagen i oktober här i Strängnäs nere vid hamnen.
 
Om det är någon annan bild från utställningen som ni vill se så är det bara att säga till så lägger jag upp den också så ni ser bättre.
Ha det fint!

- Packat & klart.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Nu har jag basically packat klart allt till England, så imorgon går jag halvdag i skolan för att vid lunch åka hem och äta osv, senare kommer pappa och Emilia för att hämta upp mig och så drar vi till flygplatsen! Är så obeskrivligt taggad!
Jag kommer ju som sagt inte uppdatera bloggen något medans jag är borta(förrutom de tidsinställda inläggen), men om ni ändå vill se bilder från England medans jag är där kan ni följa mig på instagram där jag kommer försöka uppdatera så ofta jag kan!
Ha det så fint, ciao!

- Årets första dopp.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
Gjorde ett tappert försök till att få hundarna att bada; kastade i en boll men misslyckades.

- Välkommen söndag.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
 

- Solfylld fredag.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Idag är det fredag och jag har pluggat, solat med Hannah, pluggat, lekt med de andra hundarna samt pluggat lite till. Är nästan klar med allt plugg(har bara ett par saker kvar som jag behöver hjälp med) och det känns så sjuuukt skönt. Så imorgon kan jag börja packa i lugn och ro.
Men nu ska vi ta och äta, så jag önskar er en fortsatt fin helg.
Ciao!

- Men än doftar blommorna i skuggornas dal.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
 
Hej hörni, nu blir det en liten natt-bloggning pga kan ej sova(är allt för exalterad inför England).
Imorgon(idag) tänker jag sätta mig och plugga klart allting jag har kvar att göra så jag slipper gå och tänka på det, på lördag/söndag ska jag tvätta kläder och packa, sen går jag i skolan på måndag och halvdag på tisdag för sedan drar vi till England där vi ska shoppa, fota och se McFly(!!).
Det går inte att beskriva med ord hur lycklig och taggad jag är över detta; jag ska äntligen få se McFly, universums bästa pojkar, live.
♦♦♦
Jag ska iallafall försöka fixa något tidsinställt inlägg så det inte är helt dött här medans jag är borta.
Nu ska jag försöka få lite sömn så jag orkar plugga imorgon, ugh.
Godnatt kära ni.

- TC - Ätbart.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Tillsammans med sju andra fotobloggar har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varannan torsdag lägger vi upp en bild där vi tolkar ett tema.
Kolla in de andra bloggarnas bidrag också!
Beatrice, Jarina, Annika, Amanda, Ellen, Felicia och Pontus.
 

Nu är det så att min mac-dator håller på att krångla massor vilket betyder att jag blev tvungen att fixa bilderna på min compaq(som är helt värdelös), så jag ber om ursäkt ifall bilderna ser jättehemska ut denna vecka, haha. Det blir bättre bilder nästa gång. :)

- Svävande regnbågsbubblor.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

- Ta mig till kärlek.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Hej hallå.
Jag känner mig sjukt stressad då det imorgon är endast en vecka kvar tills vi drar till England(förlåååt för allt tjat) och bara några veckor kvar till skolavslutningen. Detta kommer, tyvärr, påverka mitt bloggande skulle jag vilja påstå, så jag ber om ursäkt i förväg.
Jag planerar att jag imorgon ska sätta mig och plugga tills jag spricker(läs: tills allt är klart) så att jag dessutom kan ta det lugnt torsdag, fredag då jag är ledig och förmodligen hinna blogga då.
För övrigt så hoppas jag ni får en fin vecka med superfint väder.
Ciao.

- Maj månads första söndag.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Söndag:
- Ätit universumt godaste frukost aka amerikanska pannkakor med nutella + hallon.
- Försökt mata änder(gick ju uruselt).
- Ätit årets första mjukglass.
- Kommit på tuffa handskakningar.

- Kulturdagen -13.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Igår hade jag ju min fotoutställning på multeum och eftersom det var kulturdagen så var det massvis med folk där, så det var jättekul att se hur mycket folk det ändå var som stannade och kollade på mina foton och så.
Jag tog mig iallafall upp vid klockan tio med en dum huvudvärk, som dessutom satt kvar hela dagen, gick ned till multeum med Heidi där vi också mötte Emilia för att kolla hur upphängningen blev(läs: superduperfint). Väl vid multeum satt vi och inväntade farmor och farfar, Oskar, Linnea och pappa som skulle ta en titt på utställningen(och jag fick finaste blommorna utav pappa).
När vi kände oss klara där så vandrade jag och Heidi vidare till Ugglans park där vi lyssnade på musik medans Hannah var allmänt lycklig som rullade runt i gräset och tuggade på pinnar. Vi träffade också på våran gamla mattelärare från Åkerskolan som efter en kort pratstund glatt bjöd in oss på en vikingafestival i juli(we're superexcited).
Efter att vi sagt hejdå till Anna gick vi vidare till strandbadet där Heidi hittade en repgunga som hon faktiskt misslyckades med att gunga på. Vi vandrade vidare till stan där vi ritade på gatan och blåste såpbubblor tills mormor och morfar kom som också skulle se utställningen.
(Någon gång under dagen lyssnade vi på fioler och annat folk som sjöng, men när kommer jag inte ihåg.)
Senare, medans vi satt och lyssnade på annan dålig musik, bestämde vi oss för att gå och köpa sommarfika(jordgubbar + nutella), när vi gjort det gick vi och letade efter något bra ställe där det inte blåste så mycket så vi kunde sätta oss och äta.
Dagen slutade iallafall med att vi satt på en gräsmatta och lyssna på musik strax innan vi bestämde oss för att gå hem och äta middag.
För att sammanfatta så var gårdagen alldeles underbar(någon frågade ju till och med om jag sålde bilderna från utställningen!) och jag skulle inte tacka nej för att uppleva den en gång till.
Nu ska jag och Heidi strax gå upp för att göra frukost aka amerikanska pannkakor med nutella eller liknande.
Hoppas ni haft en fin lördag och att söndagen blir minst lika fin.
Ciao.

- Spår av sommar.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Hallåhallå!
Idag var vädret ganska underbart, så medans vi ändå hade fotolektion så tog jag, Heidi och Cajsa tillfället i akt och begav oss ut för att fota. Medans vi var ute i den stekande solen så kände vi för att köpa glass; which we did.(It was delicious). När vi kände oss färdiga gick vi tillbaka till skolan där jag sedan skrev ut resten utav mina bilder innan vi slutade.
Väl hemma sen hann jag bara äta lite för att sedan direkt dra iväg till multeum där jag skulle hänga upp bilderna till utställningen imorgon, men så snäll som Ismo är så fixade han det åt mig. Så imorgon ska jag upp tidigt för att kolla hur det blev med bilderna, innan dem öppnar dörrarna vid 11. Ska försöka ta lite bilder också under dagen så ni får se hur det ser ut.
Nu ska jag iallafall ta och försöka plugga lite.
Ha det fint, ok? Ok.

- Maj månad.

Nikon D3100 + Nikkor 40mm f2.8G
 
Idag är det första maj vilket betyder att det snart är sommar och jag har gått på promenad med Hannah, fotat och ätit glass i vårsolen.
Valborg spenderade jag i Södertälje där jag var och kolla på basketmatch med pappa, Oskar och Linnea. Matchen var helt galen men slutade med att Södertälje Kings tog hem SM-guldet med 109-104. Jag och Linnea skrek ca allt vi hade större delen utav matchen + senare i bilen, så väl hemma var våra halsar helt förstörda. Jag hade det väldigt roligt iallafall, så det var fint.
Nu ska jag gå och duscha och sen försöka lägga mig tidigt då jag måste ta ett tidigt tåg imorgon för att åka till skolan och skriva ut mina bilder till fotoutställningen i helgen.
Hoppas ni haft en fin början på maj månad.
Ciao.