- Kulturdagen -13.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Igår hade jag ju min fotoutställning på multeum och eftersom det var kulturdagen så var det massvis med folk där, så det var jättekul att se hur mycket folk det ändå var som stannade och kollade på mina foton och så.
Jag tog mig iallafall upp vid klockan tio med en dum huvudvärk, som dessutom satt kvar hela dagen, gick ned till multeum med Heidi där vi också mötte Emilia för att kolla hur upphängningen blev(läs: superduperfint). Väl vid multeum satt vi och inväntade farmor och farfar, Oskar, Linnea och pappa som skulle ta en titt på utställningen(och jag fick finaste blommorna utav pappa).
När vi kände oss klara där så vandrade jag och Heidi vidare till Ugglans park där vi lyssnade på musik medans Hannah var allmänt lycklig som rullade runt i gräset och tuggade på pinnar. Vi träffade också på våran gamla mattelärare från Åkerskolan som efter en kort pratstund glatt bjöd in oss på en vikingafestival i juli(we're superexcited).
Efter att vi sagt hejdå till Anna gick vi vidare till strandbadet där Heidi hittade en repgunga som hon faktiskt misslyckades med att gunga på. Vi vandrade vidare till stan där vi ritade på gatan och blåste såpbubblor tills mormor och morfar kom som också skulle se utställningen.
(Någon gång under dagen lyssnade vi på fioler och annat folk som sjöng, men när kommer jag inte ihåg.)
Senare, medans vi satt och lyssnade på annan dålig musik, bestämde vi oss för att gå och köpa sommarfika(jordgubbar + nutella), när vi gjort det gick vi och letade efter något bra ställe där det inte blåste så mycket så vi kunde sätta oss och äta.
Dagen slutade iallafall med att vi satt på en gräsmatta och lyssna på musik strax innan vi bestämde oss för att gå hem och äta middag.
För att sammanfatta så var gårdagen alldeles underbar(någon frågade ju till och med om jag sålde bilderna från utställningen!) och jag skulle inte tacka nej för att uppleva den en gång till.
Nu ska jag och Heidi strax gå upp för att göra frukost aka amerikanska pannkakor med nutella eller liknande.
Hoppas ni haft en fin lördag och att söndagen blir minst lika fin.
Ciao.

Kommentarer
Postat av: Evve-Normal is boring!

Kan du inte visa lite av bilderna du ställde ut?? :))

Svar: Kan jag absolut göra! :)
Magda Morén

2013-05-07 @ 22:12:47
URL: http://evvesliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback