- Instagrams.

Följ mig på instagram här!

- Semestertider.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
 
Uppdateringen här är ju värre än den någonsin varit förut, det ber jag om ursäkt för. Förklaringen till det är helt enkelt att jag har sommarlov, mamma och pappa har semester och vi åker iväg så mycket så möjligt nu medans vi är lediga.
Igår kom vi hem från att varit ute med båten och kollat in Stockholms skärgård och redan om mindre än en timme drar vi iväg igen, men denna gång mot Gotland. Vi befinner oss där i nästan en vecka och under tiden kommer jag probably uppdatera en hel del på instagram(som jag tjatar om det) eftersom jag inte kan göra det här.
När vi kommer hem från Gotland kommer jag förmodligen uppdatera så mycket jag kan då jag dessutom har massa nya bilder att ladda upp då, jag kommer också göra de TCs jag missat, vilket är ungefär fyra stycker eller så. So get ready for that.
Nu ska vi väl strax göra oss i ordning inför att åka iväg, så hoppas ni har det minst lika fint som jag har det.
Ciao.

- Ett stycke instagrambilder.

Följ mig på instagram @somenviskning.
 
1. Världens godaste glass(Ben&Jerry's Peanut Butter Cup).
2. Bar en fin blå klänning.
3. Röda vinbärs- och rabarberpaj.
4. Finaste Harriet.
5. Var på Gröna Lund och drack milkshake gjord av den perfekta blandningen; 'Peanut Butter Cup' och 'Cookie Dough'.
6. Tillskott i marsvinsburen; Ursöta Hildur(aka Hufflepuff som jag kallar henne).

- Feeling alive.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
 
Hallå.
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade något här va? Har väl helt enkelt varit upptagen(för en gångs skull).
Imorgon drar vi iväg ännu en gång på hundutställning över helgen(fast nu till Köping) och eftersom jag inte gjort TC på typ två veckor nu, because of reasons, så tänkte jag att jag ska försöka fota till de senaste två nu i helgen osv.
Men detta inlägg var väl mest för att visa att jag fortfarande lever eller nått.
Så vi hörs igen efter helgen, ciao.

- If this is love, then love completes me.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 Imorgon åker jag och Emilia till Gröna Lund och kommer befinna oss där större delen av dagen, sååå jag tror icke det kommer något inlägg imorgon(om inte sent på kvällen).
Hoppas ni har det lika fint som jag tänker ha.
Ciao.
 

- But things just get so crazy, living life gets hard to do.

Nikon D3100 + Nikkor 40mm f2.8G

- Pajbakning; röda vinbär & rabarber.

Nikon D3100 + Nikkor 40mm f2.8G
 
Idag bakade jag och mor(mest mor) paj som vi fyllde med röda vinbär och rabarber och eftersom jag inte är så jätteförtjust i pajer, sålänge det inte innehåller blåbär, så njöt jag mest utav pajdegen som innehöll kokos(det smakade amazing), så a big tip till er är att ha i kokos nästa gång ni bakar paj.
Det såg iallafall ut såhär ungefär. ↑

- Jag blir ögon på din rygg, låt mig bli din skugga och du bli min.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

- En som bygger upp dig, en som som gör dig svag; det finns plåster som du måste riva av.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 

- Tre bästa.

 
I brist på annat att blogga om så tänkte jag att jag kunde passa på att tipsa om de tre bloggar jag läser och inspireras mest utav och eftersom jag är så himla bra(eller inte) på att beskriva och berätta om saker så tänkte jag att ni får helt enkelt klicka på bilderna här ovan för att komma till deras bloggar och förmodligen inspireras lika mycket som jag. För kort och gott; jag älskar deras foton och deras sätt att redigera etc.

- Allsång på Skansen med Håkan.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
 
Det var ändå härligt att få uppleva allsång på Skansen på plats, både genom genrepet och under livesändning. Men timmen efter med Håkan var ändå obeskrivlig; helt obeskrivligt jävla asbra.
Det påminde mig om hur sjukt underbart det är att få vara på konserter, även om man kanske inte lyssnar på den musiken så pass mycket. Att få höra den fantastiska musiken medans folk passionerat står och skriker med i texterna(med klump i halsen och lyckotårar sprutandes ner för kinderna) och se hur lyckliga dem blir när deras älskade Håkan(i detta fall) möter deras blick eller drar sin hand längs publiken medans han springer förbi sjungandes "Kom Igen Lena!".
Det fick mig också att påminnas om McFly-konserten(aka lyckligaste dagen i mitt liv so far) och nu längtar jag så sjukt mycket mer till september då jag och Emilia drar till England för att se bästa McFly igen, åh.
Konserter är ju faktiskt en utav de bästa sakerna som går att uppleva och jag tycker verkligen synd om folk som aldrig får vara med om det.

- För du var solskenet och jag var ensam.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
Nu är jag tillbaka i Strängnäs med solbrännan from hell ungefär och ska alldeles strax börja gå igenom/redigera lite bilder från allsång på Skansen(mestadels på Håkan då).

- Jag kan va ditt plåster, skydda dig ett tag, men vi båda vet att plåster faller av.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G och Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
 
Här är en väldigt liten del av bilderna jag tog i helgen då vi var ute med båten. Nu när jag gått igenom bilderna och rensat lite så är det ca 400-500 bilder kvar, så det är lugnt att säga att det kommer fler bilder så småningom.
Vi(jag, Heidi, mamma och pappa) åkte iallafall ut med båten nu i helgen till klubbön där vi grillade, solade, åt s'mores, fotade osv. Det var minst sagt trevligt.
Idag taggar jag och Heidi inför imorgon då vi ska till Stockholm för att gå på allsång på skansen(och se Håkan), we're very excited.
(Jag kommer fota massa under hela dagen imorgon, so get ready for some pictures).
Nu ska jag vänta på att Heidi ska vakna så vi kan göra amerikanska pannkakor med nutella och hallon, mhm.

- Flowers in her hair(fur).

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
Lite halvt rolig rubrik, jag vet, eh.
 
Detta är inga jätteseriösa bilder, jag ville bara uppdatera innan jag drar iväg till Heidi där jag ska spendera natten osv. Så ja, ciao.

- TC - Grodperspektiv.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Jag tillsammans med fem andra fotobloggar har en fotoutmaning vi valt att kalla Thursday Challenge(TC). Denna fotoutmaning sker varje torsdag och går ut på att vi ska lägga upp en bild som tolkar ett speciellt tema som då någon av oss valt.
Denna veckans tema är "grodperspektiv".
Kolla in de andras tolkningar av temat också!

- Instagrams.

- Bakade världens godaste kakor.
- Fyndade en fin tröja för 29:-(och köpte böcker med presentkort).
- Gjorde amerikanska pannkakor med jordgubbar som sen frukost.
 
Följ mig på instagram här.

- Right now the sun is in your eyes, the moment has arrived, you see.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
 

- Frukostbilden.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

- I'm a million different people from one day to the next.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 

- Sick of waiting, I can't take it gotta tell ya.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Nu är jag hemma från Borås(utan bilder). Jag tog faktiskt inte fram kameran en endaste gång medans vi var där pga det dåliga vädret. Det var väl runt 12 grader med regn ca konstant på lördagen medans det på söndagen regnade till och från(förutom ungefär en timme mitt på dagen då vi var på hundutställningen). Så de enda bilderna som fastnade på minneskortet från denna helg är dessa tre ovan som jag tog i bilen på vägen dit och tillbaka, haha.
Men nu är jag som sagt hemma igen till det något finare vädret och ska försöka få tillbaka inspirationen igen.
Vi hörs.