- Fiskestugor.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
Idag ska jag fota dop för första gången och jag måste säga att jag är lite nervös haha. Jag ska iallafall dit ca en halvtimme innan för att se hur ljuset i kyrkan är, var man kan fota hela familjen efteråt osv. Önska mig lycka till!

- Till tonerna av Håkan Hellström.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3

- Old times' sake.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3

- In London.

Nikon D3100 + Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3
Om 19 dagar och 9 timmar sitter jag med min bästa Emilia på ett flygplan som ska ta oss till England. Går ej att beskriva mina känslor just nu.

- In the hands of a bridesmaid.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

- It's all a game of chance they say in wonderland.

Följ mig på instagram här!
(Helt slumpmässiga bilder från instagram under den senaste tiden.)
 
Här har jag inte uppdaterat på ett bra tag nu trots alla löften jag givit. I'm really sorry for that.
Nu har faktiskt skolan börjat igen på riktigt och det allra första jag gör är att gå och bli störtsjuk, wiho. Så just nu sitter jag och dricker Gotlandste(läs: Änglagott, vilket ni kan se på bilden längst ned till höger), som jag tyvärr ej känner smak utav, medans jag kipar efter andan då min näsa är helt och hållet värdelös just nu. Jag skulle kunna ha det bättre faktiskt, men jag tröstar mig själv med att det endast är 22 dagar och ca 11 tim kvar tills jag och Emilia drar till London.
Jag tänker inte ge ett löfte om när jag börjar blogga ordentligt igen, för uppenbarligen är jag dålig på sådant, så vi får helt enkelt se när det blir; när jag blir frisk kanske, när vi fått tillbaka datorerna, eller vad som.
Jag lever iallafall fortfarande, och om jag har tur och ej dör utav denna förkylning; vi hörs.
Ciao.

- Fem från Grinda.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

- To the happy couple.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
(Bild från igår.)
 
Igår var vi som sagt på bröllop och det var inte bara den första bröllopsfotograferingen jag haft utan även första gången jag agerat brudtärna men också det första bröllopet jag varit på(som jag kommer ihåg) över huvud taget.
Det var alltså min syster Elin och Roger som gifte sig och det var nog det finaste jag varit med om(det går ej att beskriva med ord lyckan jag känner för dem) och dessutom bästa kvällen på ett bra tag.
Iallafall så ska jag redigera bilderna och ladda upp en del av dom så fort jag har tid, vilket jag tror är lagom tills skolan börjar igen ungefär.. Busybusy.
Men nu tänker jag faktiskt försöka sova pga helt slutkörd. Vi hörs.
Ciao.

- You were only waiting for this moment to arise.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
(Ber ännu en gång om ursäkt för de dåliga uppdaterandet men trots ledigheten är jag "upptagen" med att njuta av den allt för mycket för att ta bloggen i första hand. Imorgon ska jag till Elin i Stockholm för att på söndag agera tärna + fotograf på hennes bröllop tillsammans med Emilia. Sen den 13de åker jag och Elin till Gotland ett par dagar och kommer hem lagom tills skolan börjar(vilket jag däremot inte ser fram emot). Med andra ord så vaknar väl bloggen till liv någon gång där runt att skolan börjar igen. Så vi ses.)

- Världens bästa plats; sista dagen.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
(Ny resa till Gotland den 13de är nu bokad mvh lyckligaste.)

- Gotlandsköp.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Detta var det jag la mina pengar på medans vi var på Gotland which is some jeansshorts från bikbok(99:-), stickad tröja från carlings(99:-), två téer från Kränku(ca 30:-/st) och ett te från Krusmyntagården(ca 40:-).
(Shit, låter som en modebloggare eller något, förlåt.)

- I can't believe that it's so simple, it feels so natural to me.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
Hejhejhej!
Nu är jag hemma i fastlandet igen efter en alldeles förträfflig vecka på Gotland med mamma, pappa, Oskar och Linnea.
Tidigare idag fick jag lite av en shock när jag loggade in och såg hur statistiken höjts under fredagen och att jag hade fler nya kommentarer än vanligt, vilket är superkul! Dock har jag ingen aning om hur folk hittade hit pga har inte sett att någon länkat mig eller så, men det har jag väl missat isåfall då jag varit borta kanske. Kul iallafall!
Jag insåg igår att jag inte hade fotat ett endaste dugg under veckan på Gotland vilket jag ändå hade varit peppad på, så jag tog vara på de sista timmarna i Lickershamn genom att dra med mig Hannah för att gå ned i hamnen och fota lite i kvälssolen innan vi tog farväl och åkte hem igen.
Idag ska vi mest tvätta alla kläder för att sedan dra ut ännu en gång med båten ett x antal dagar, men då ska jag isåfall försöka fixa ett par tidsinställda inlägg så bloggen inte står helt död.
Eh ja, that's it, vi hörs.
Ciao.